Kinë 5kw-hibride-inverter-Faza e vetme -faza e të dhënave të fabrikës dhe furnizuesit | Luck diellor
  • V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Produkte

Fletë e të dhënave 5kw-hibride-inverter-Faza e vetme

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të produkteve

Etiketat e produkteve

Karakteristikat :

■  On / off rrjetit Swith kohore <10ms; Ngarkesa induktive <1.2kw;

Pesha ekstra e lehtë <25 kg për të thjeshtuar instalimin;

■  nivelin e mbrojtjes ip65, të përshtatshme për mjedise të ashpër të tilla si lartësi të madhe, temperaturë të lartë, të ftohtë të lartë, dhe afatgjatë të vazhdueshëm dhe funksionimin e besueshme. Jeta e projektuar është deri në 25 vjet.

■  Ndërrimi i pandalshëm i ndërlidhur me rrjet dhe i ndërprerë nga rrjeti;

Me funksionin e menaxhimit të energjisë, mbështesni operacionin autonome pa pilot pa EMS.

■  Me konfigurim fleksibël, ai mund të zgjedhë mënyrat e ngarkimit fotovoltaik / - rrjetin elektrik dhe të varrosur

Bateria litium, mbështesin mënyrën e monitorimit pa tel Wi-Fi dhe GPRS, dhe mbështesin funksionimin paralel me shumë njësi, i përshtatshëm për zgjerim.

Kurba e efikasitetit

Kurbë e efikasitetit PV - GRID

5kw

Grafiku topologjik

5kw2

model SMT-5k-TL-LV SMT-5k-TL-HV

 

Parametrat PV
Fuqia maksimale e daljes 6000W 6000W
Tensioni maksimal i DC 580V 580V
Rryma maksimale e hyrjes 11A / 11A 11 / 11A
Mbrojtje tejkalimit DC 14A 14A
Gama e tensionit MPPT 125V-550V 125-550V
Numri i qarkut të hyrjes MPPT 2 2
Parametrat e baterisë
Lloji i Baterisë Bateri litiumi Bateri litiumi
Gama e tensionit të baterisë 40V-58V 80V-400V
Tensioni i vlerësuar i baterisë 48V 300V
Efikasiteti maksimal i ngarkimit dhe shkarkimit95% / 94% 95% / 94%
Rryma maksimale e ngarkimit dhe e shkarkimit 70A / 100A 70A / 100A
Parametrat e anës AC
Fuqia e vlerësuar e rrjetit të energjisë 5000W 5000W
Gama e tensionit të rrjetit të energjisë 170V-280V 170V-280V
Frekuenca e vlerësuar e rrjetit të energjisë 50 / 60Hz 50 / 60Hz
Rryma maksimale e hyrjes / daljes AC 22.8A / 22.8A 22.8A / 22.8A
Faktori i fuqisë -0.8overexcited, 0.8underexcited
THDI <3% <3%
Parametri i anës së ngarkesës
Fuqi e vlerësuar 5000W 5000W
Rryma maksimale e daljes 22.8A 22.8A
Vlerësimi i mbrojtjes së tepërt 21.7A 21.7A
Faktori i fuqisë -0.8overexcited, 0.8underexcited
THDI <3% <3%
Efikasiteti    
Fuqia MPPT 99.9% 99.9%
Efikasiteti evropian 97% 97%
Max. efikasitet 97.6% 97.6%
Parametrat konvencionale    
Madhësia (gjerësia / lartësia / trashësia) 495 * 516 * 152mm 495 * 516 * 152mm
peshë <25 kg <25 kg
Temperatura e funksionimit -25 ° C ~ 60 ° C -25 ° C ~ 60 ° C
Indeksi i zhurmës 25dB <30dB
Lageshtia relative 0-95% 0-95%
Lartësia e funksionimit <2000 <2000
Mënyra e ftohjes Ftohje natyrale Ftohje natyrale
Niveli i mbrojtjes IP65 IP65
Funksioni mbrojtës    
Mbrojtje anti-ishullore po po
Ndërprerësi DC (PV) po po
Prodhimi i mbrojtjes së tepërt po po
Mbrojtja e mbitensionit në dalje po po
Prodhimi i mbrojtjes së qarkut të shkurtër po po
Karakteristikat    
ekran LED LED
Ndërfaqja e komunikimit WIFI, RS485, GPRS WIFk RS485 、 GPRS
Garancia e cilësisë 5 5

 


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Kategoritë e produkteve