• V(0~`3`UA7`N4K@7%YS}(}V

Produkte

Inverter tre faza hibride 10 kw

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të produkteve

Etiketat e produkteve

Karakteristikat :

Koha e ndërprerjes së rrjetit të çaktivizuar / çaktivizuar <10ms

Ngarkesa induktive <3.3kw

Lidhni ngarkesën 100% të pabalancuar në modelin e rrjetit Gama e tensionit të gjerë të baterisë 200V-800v

Miratimi i nivelit të mbrojtjes IP65, i përshtatshëm për ambiente të ashpra si lartësia e lartë, temperatura e lartë, ftohja e lartë dhe funksionimi i vazhdueshëm dhe i besueshëm afatgjatë. Jeta e projektuar është deri në 25 vjet.

Mbështetni rrjetin e lidhur dhe të mbyllur jashtë rrjetit

kalimi;

Me funksionin e menaxhimit të energjisë, mbështesni operacionin autonome pa pilot pa EMS.

Me konfigurim fleksibël, mund të zgjidhni mënyrat e ngarkimit fotovoltaik / rrjetë dhe të varrosur

Bateria litium, mbështesin mënyrën e monitorimit pa tel Wi-Fi dhe GPRS, dhe mbështesin funksionimin paralel me shumë njësi, i përshtatshëm për zgjerim.

Kurba e efikasitetit

Kurbë e efikasitetit PV - GRID

10kw

Grafiku topologjik

10kw2

model SMT-10K-TH-HV
Parametrat PV
Fuqia maksimale e daljes 13000W
Tensioni maksimal i DC 1000V
Rryma maksimale e hyrjes 11 / 11A
Mbrojtje tejkalimit DC 14A
Gama e tensionit MPPT 330-800V
Numri i qarkut të hyrjes MPPT 2
Parametrat e baterisë
Lloji i Baterisë Bateri litiumi
Gama e tensionit të baterisë 200V-800V
Tensioni i vlerësuar i baterisë 500V
Efikasiteti maksimal i ngarkimit dhe shkarkimit 98% / 98%
Rryma maksimale e ngarkimit dhe e shkarkimit 25A / 25A
Parametrat e anës AC
Fuqia e vlerësuar e rrjetit të energjisë 1 vit
Gama e tensionit të rrjetit të energjisë 400V ~ 230V, 380V ~ 220V
Frekuenca e vlerësuar e rrjetit të energjisë 50 / 60Hz
Rryma maksimale e hyrjes / daljes AC 16A / 16A
Faktori i fuqisë -0.8 Sovrancited, 0.8underexcited
THDI <3%
Parametri i anës së ngarkesës
Fuqi e vlerësuar 10OOOW
Rryma maksimale e daljes 16A
Mbrojtje mbitensionale 14.5A
Faktori i fuqisë -0.8 Sovrancited, O.Sunderexcited
THDI <3%
efikasitet
Fuqia MPPT 99.9%
Efikasiteti evropian 97%
Max. efikasitet 98.6%
Parametrat konvencionale
Madhësia (gjerësia / lartësia / trashësia) 548 * 550 * 188 mm
peshë <40 kg
Temperatura e funksionimit -25 ° C ~ 60 ° C
Indeksi i zhurmës <30dB
Lageshtia relative 0-95%
Lartësia e funksionimit <2000
Mënyra e ftohjes Ftohje natyrale
Niveli i mbrojtjes IP65
Funksioni mbrojtës
Mbrojtje anti-ishullore po
Ndërprerësi DC (PV) po
Prodhimi i mbrojtjes së tepërt po
Mbrojtja e mbitensionit në dalje po
Prodhimi i mbrojtjes së qarkut të shkurtër po
Karakteristikat
ekran LED
Ndërfaqja e komunikimit WIFI, RS485, GPRS
Garancia e cilësisë 5


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni