Ekrani i produktit

Modulet tona fotovoltaike me cilësi të lartë sjellin energji diellore të pastër dhe të besueshme në objektet publike civile, tregtare, industriale dhe në shkallë të gjerë në të gjithë botën.
  • inverter 5k (4)
  • inverter 10k (3)

Më shumë produkte

pse na zgjodhet ne

Jiangsu Reeco Logic Co, Ltd, punon vetëm me shpërndarësit që kanë aftësi, angazhim dhe njohuri të dëshmuar të tregut vendor. Së bashku, ne do të ofrojmë panelet diellore më të besueshme, me efikasitet të lartë dhe shërbimin më të mirë të klientit. 

Lajmet e kompanisë

Cilësia dhe Certifikata

Quality is a habit .PV projects need reliable products that can stand the test of time, both in terms of engineering design and financing .Compared with the industry peers, Reeco Logic products have a strong reliability track record and good performance. Reeco Logic impl...

  • Turneu i fabrikës