• V(0~`3`UA7`N4K@7%YS}(}V

Производи

Инвертер со три хибридни 10 kw

Краток опис:


Дета Product за производот

Ознаки на производи

Карактеристики :

Време на вклучување / исклучување на решетка <10 мин

Индуктивно оптоварување <3,3kw

Поврзете 100% неурамнотежено оптоварување со исклучен модел на широк опсег на напон на батеријата 200V-800v

Усвојувајте IP65 ниво на заштита, погодно за груби околини, како што се голема надморска височина, висока температура, голема студ и долгорочно континуирано и сигурно работење. Дизајнираниот живот е до 25 години.

Безшест врска и мрежно поврзување за поддршка

префрлување;

Со функција на управување со енергијата, поддржете беспилотно самостојно работење без EMS.

Со флексибилна конфигурација, може да изберете режими за полнење на електрична енергија / мрежа и погребаните

Литиумска батерија, поддршка на режимот за безжичен мониторинг на Wi-Fi и GPRS и поддршка на паралелна работа со повеќе единици, погодна за проширување.

Крива на ефикасност

Крива на ефикасност на PV - GRID

10kw

Тополошки граф

10kw2

Модел SMT-10K-TH-HV
PV параметри
Максимална излезна моќност 13000W
Максимален напон на DC 1000V
Максимална влезна струја 11 / 11А
DC прекумерна заштита 14А
MPPT опсег на напон 330-800В
Број на влезно коло MPPT 2
Параметри на батеријата
Тип на батерија Литиумска батерија
Опсег на напон на батеријата 200V-800V
Номинален напон на батеријата 500В
Максимална ефикасност на полнење и празнење 98% / 98%
Максимална струја за полнење и празнење 25А / 25А
Параметри на странична струја
Номинална електрична мрежа 1 ооооу
Опсег на напон на електрична мрежа 400V ~ 230V; 380V ~ 220V
Оценета фреквенција на електрична мрежа 50 / 60Hz
Максимална струја за влез / излез на наизменична струја 16А / 16А
Фактор на моќност -0.8 сувереност, 0,8 суперспектирани
ТИДИ <3%
Ставете го параметарот на страницата
Номинална моќност 10OOOW
Максимална излезна струја 16А
Заштита од прекумерна струја 14.5А
Фактор на моќност -0.8 суверенитет, О.Сундересен
ТИДИ <3%
Ефикасност
MPPT моќност 99,9%
Европска ефикасност 97%
Макс. ефикасност 98,6%
Конвенционални параметри
Големина (ширина / висина / дебелина) 548 * 550 * 188мм
Тежина <40 кг
Работна температура -25 ° C ~ 60 ° C
Индекс на бучава <30dB
Релативна влажност 0-95%
Оперативна надморска височина <2000 година
Режим на ладење Природно ладење
Ниво на заштита IP65
Заштитна функција
Анти-островска заштита Да
DC прекинувач (PV) Да
Излез на прекумерна заштита Да
Заштита од прекумерна моќност Да
Излез заштита од краток спој Да
Карактеристики
Екран LED
Интерфејс за комуникација WIFI 、 RS485 、 GPRS
Гаранција за квалитет 5


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја