China 5kw-hybrid-inverter-Single sheet Phase-Data pabrik lan supplier | Luck Solar
  • V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Produk

5kw-hybrid-inverter-sheet Phase-Data Tunggal

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Karakteristik :

■  Urip / mati kothak swit <10ms; Beban induktif <1.2kw;

Bobot entheng tambahan <25kg kanggo instalasi luwih gampang;

■  level pangayoman IP65, cocog kanggo lingkungan sing angel kayata dhuwur, suhu dhuwur, kadhemen, lan operasi sing terus-terusan lan jangka panjang. Urip sing dirancang nganti 25 taun.

■  Ndhukung kothak-disambungake lan mateni ora bisa diganti;

Kanthi fungsi manajemen energi, nyengkuyung operasi otonomi tanpa pengendalian tanpa EMS.

■  Kanthi konfigurasi fleksibel, bisa milih mode pangisi daya fotovoltaik / - lan batub

Baterei lithium, nyengkuyung mode pemantauan nirkabel Wi-Fi lan GPRS, lan ndhukung operasi paralel macem-macem unit, trep kanggo ekspansi.

Kurva efisiensi

PV - kurva efisiensi GRID

5kw

Grafik topologi

5kw2

Model SMT-5K-TL-LV SMT-5K-TL-HV

 

Parameter PV
Daya output maksimal 6000W 6000W
Voltase DC maksimal 580V 580V
Saiki input maksimal 11A / 11A 11 / 11A
DC pangayoman overcurrent 14A 14A
Kisaran voltase MPPT 125V-550V 125-550V
Nomer sirkuit input MPPT 2 2
Parameter baterei
Jinis baterei Baterei litium Baterei litium
Kisaran voltase baterei 40V-58V 80V-400V
Voltase baterei sing dipasang 48V 300V
Daya maksimal lan efisiensi discharge95% / 94% 95% / 94%
Daya maksimal lan ngeculake saiki 70A / 100A 70A / 100A
Parameter sisih AC
Daya listrik kothak daya 5000W 5000W
Kisaran voltase kothak daya 170V-280V 170V-280V
Frekuensi kothak daya frekuensi 50 / 60Hz 50 / 60Hz
Input / output AC maksimal 22.8A / 22.8A 22.8A / 22.8A
Faktor daya -0.8overexcited, 0.8underexcited
THDi <3% <3%
Parameter sisih sisi
Daya pangkat 5000W 5000W
Output paling maksimal 22.8A 22.8A
Pangayoman kakehan dirating 21.7A 21.7A
Faktor daya -0.8overexcited, 0.8underexcited
THDi <3% <3%
Efisiensitas    
Kekuwatan MPPT 99,9% 99,9%
Efisiensi Eropa 97% 97%
Max. efisiensi 97,6% 97,6%
Paramèter konvensional    
Ukuran (jembar / dhuwur / kekandelan) 495 * 516 * 152mm 495 * 516 * 152mm
Bobot <25kg <25kg
Suhu operasi -25 ° C ~ 60 ° C -25 ° C ~ 60 ° C
Indeks swara 25dB <30dB
Kelembapan relatif 0-95% 0-95%
Dhuwur operasi <2000 <2000
Mode sing adhem Pengeringan alami Pengeringan alami
Tingkat perlindungan IP65 IP65
Fungsi protèktif    
Perlindhungan anti-pulo Ya Ya
Ngalih DC (PV) Ya Ya
Output pangayoman overcurrent Ya Ya
Perlindhungan overvoltage output Ya Ya
Output perlindungan sirkuit cendhak Ya Ya
Karakteristik    
Tampilan LED LED
Antarmuka komunikasi WIFI 、 RS485 、 GPRS WIFk RS485 、 GPRS
Njamin kualitas 5 5

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita