• V(0~`3`UA7`N4K@7%YS}(}V

Produk

10 kw hibrid telung fénverter

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Karakteristik :

Ngatur / mati wektu ngalih kothak <10ms

Beban induktif <3.3kw

Sambungake 100% beban sing ora seimbang ing model kothak Woh voltase baterei voltase 200V-800v

Adopsi tingkat pangayoman IP65, cocog kanggo lingkungan sing angel kayata dhuwur, suhu dhuwur, selesma dhuwur, lan operasi sing terus-terusan lan dipercaya. Urip sing dirancang nganti 25 taun.

Ndhukung kothak-sambung lan mateni grid kanthi lancar

ngoper;

Kanthi fungsi manajemen energi, nyengkuyung operasi otonomi tanpa pengendalian tanpa EMS.

Kanthi konfigurasi fleksibel, bisa milih mode pangisi daya fotovolta-ic / mains lan dikubur

Baterei lithium, nyengkuyung mode pemantauan nirkabel Wi-Fi lan GPRS, lan ndhukung operasi paralel macem-macem unit, trep kanggo ekspansi.

Kurva efisiensi

PV - kurva efisiensi GRID

10kw

Grafik topologi

10kw2

Model SMT-10K-TH-HV
Parameter PV
Daya output maksimal 13000W
Voltase DC maksimal 1000V
Saiki input maksimal 11 / 11A
DC pangayoman overcurrent 14A
Kisaran voltase MPPT 330-800V
Nomer sirkuit input MPPT 2.
Parameter baterei
Jinis baterei Baterei litium
Kisaran voltase baterei 200V-800V
Voltase baterei sing dipasang 500V
Daya maksimal lan efisiensi discharge 98% / 98%
Daya maksimal lan ngeculake saiki 25A / 25A
Parameter sisih AC
Daya listrik kothak daya 1 oooow
Kisaran voltase kothak daya 400V ~ 230V; 380V ~ 220V
Frekuensi kothak daya frekuensi 50 / 60Hz
Input / output AC maksimal 16A / 16A
Faktor daya -0.8overexcited, 0.8underexcited
THDi <3%
Parameter sisih sisi
Daya pangkat 10OOOW
Output paling maksimal 16A
Pangayoman overcurrent 14.5A
Faktor daya -0.8overexcited, O.Sunderexcited
THDi <3%
Efisiensi
Kekuwatan MPPT 99,9%
Efisiensi Eropa 97%
Max. efisiensi 98,6%
Paramèter konvensional
Ukuran (jembar / dhuwur / kekandelan) 548 * 550 * 188mm
Bobot <40kg
Suhu operasi -25 ° C ~ 60 ° C
Indeks swara <30dB
Kelembapan relatif 0-95%
Dhuwur operasi <2000
Mode sing adhem Pengeringan alami
Tingkat perlindungan IP65
Fungsi protèktif
Perlindhungan anti-pulo Ya
Ngalih DC (PV) Ya
Output pangayoman overcurrent Ya
Perlindhungan overvoltage output Ya
Output perlindungan sirkuit cendhak Ya
Karakteristik
Tampilan LED
Antarmuka komunikasi WIFI 、 RS485 、 GPRS
Njamin kualitas 5.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita